Kredin
Del med venner!
Kredin bankintegrasjon Nets

Bankintegrasjon via Nets for innbetalinger rett i Kredin

Ved å sende en kort epost til din bankforbindelse, kan du nå få aktivert Nets bankintegrasjon som automatisk plukker opp innbetalinger til din konto fra kunder som du har startet purringer eller inkassosaker mot i Kredin.

Kredin har dermed blitt enda mer automatisert. Finnes det fortsatt noen grunn til å bruke inkassobyrå? 


I denne bloggposten får du oppskriften på hvordan sette opp bankintegrasjonen med Nets, og hvordan arbeidsflyten i Kredin fungerer når integrasjonen er oppe og går. 

More...

Steg 1: E-post til banken


Kopier og send følgende e-post til din bankforbindelse:

Vi ønsker at Kredin AS, med Nets ID E206878, skal motta kopi av våre OCR-/Egiro filer med KID-innbetalinger. Sending av filer til Kredins Nets ID skal skje i tillegg til dagens sending til eksisterende OCR-mottakere hos Nets.

Merk: Det kan være en kostnad fra banken sin side tilknyttet overføring av bankopplysninger via Nets. Det er banken din som avgjør dette.

Steg 2: Vent på aktivering


Det tar 2-3 virkedager fra banken din ber Nets om å legge til Kredin som mottaker av filer, til integrasjonen blir gjort aktiv. 

Steg 3: Første betaling


Når bankintegrasjonen er aktiv, og de første betalingene som matcher KID-nummer i Kredin har kommet inn på din konto, vil "Betalinger"-knappen i Kredin begynne å blinke. Dette betyr at det ligger nye betalinger og venter på deg. 

Steg 4: Registrering


Når bankintegrasjonen er aktiv, og de første betalingene som matcher KID-nummer i Kredin har kommet inn på din konto, vil "Betalinger"-knappen i Kredin begynne å blinke. Dette betyr at det ligger nye betalinger og venter på deg. 

Trykk "Importer betalinger" for å registrere betalingen til den aktuelle kundens purring eller inkassosak i Kredin.

Klikk for stort bilde

(Klikk for større bilde)

Merk: Dersom du benytter en av våre API-integrasjoner (Poweroffice, 24Sevenoffice, Tripletex eller eAccounting) vil også regnskapsbilag på rente- og gebyrinntekter du har tjent ved å bruke Kredin bli automatisk eksportert tilbake til regnskapet ditt. 

GRATIS DEMO

Prøv deg frem og lek med vår gratis demo konto. Ingen brev sendes avgårde. Ingen reelle skyldnere. 


GRATIS

20 DAGER TEST

Krev inn dine penger gratis i 20 dager med en ekte konto. 

kr 0,- 
(helt uforpliktende)

About the Author Martin Larsen

Daglig leder i Kredin AS

follow me on:

Leave a Comment: