Kredin

cordel integrasjon mot Kredin for automatiserte purringer og direkte inkasso

"Vi hadde spesielt en større sak som var oversendt vårt tidligere inkassobyrå. De hadde hatt saken til innkreving i tre måneder uten resultat. Saken ble trukket fra inkassobyrået, og ved bruk av Kredin løste saken seg i løpet av ca. 30 dager!"
- Line Høgelid Økonomisjef, Veranda AS

Cordel - Prosjektstyring for håndverksbransjen - Integrert med Kredin

Cordel er et prosjektstyringsverktøy som er utviklet og skreddersydd for håndverkere, entreprenører, grossister og faghandel.

slik fungerer det

1470399662 Marketing

1. Bestill og sett integrasjon

Kontakt oss og be om tilbud på Cordel integrasjon. Integrasjonen har en etableringskostnad og en månedskostnad. Når integrasjonen er etablert, får du speilet åpne poster fra Cordel direkte i Kredin, og betalinger og kreditnotaer hentes inn fortløpende.

1470399594 Web Design

2. Definer din sakgsang

Når integrasjonen er etablert, er det på tide å bestemme seg for hvilket løp du ønsker å kjøre mot trege betalere. Vi gir råd og kaster ball med deg så du finner en god balanse mellom rask og kundevennlig innfordring.

1470399667 Newsletter

3. Start saker på auto-pilot

Velg hvilke kunder du vil starte purringer eller inkassosaker mot med et tastetrykk - eller skru på full auto så systemet tar seg av det for deg. Resten går av seg selv. Du har full kontroll, og din reskontro alltid er oppdatert.

1470399715 E Commerce

4. Få betalt

Et par dager etter at brevene har gått ut fra Kredin, kan du regne med at betalingene begynner å tikke inn på konto. Bank-integrasjonen oppdaterer betalinger, og inntekter du får fra innkrevingen bokføres i regnskapet.

1470399614 Social Media

5. Få inntektene

Noe av det fineste med Kredin er at du får alle rente- og gebyrinntekter fra purringene og inkassosakene selv. Derfor er det slik at de fleste Kredin-kunder tjener gode penger på å være kunde!

heart

6. Nyt livet!

Etter kort tid vil se at alt går som det skal, at likviditeten er på topp, og ting går av seg selv. Du kan fokusere på å selge enda flere produkter, eller levere enda flere tjenester ut til dine kunder. Betaler de ikke etterpå, kan du være trygg på at du har et av Norges beste purre- og inkassoløsninger.

Purringer og inkasso på auto-pilot

I dagens næringsliv handler alt om automatisering og smart tidsbruk – outsourcing. Jo mer av dette, jo mindre verdifull tid må du bruke. I Kredin gjør du jobben med oppsett èn gang, så kan du være trygg på at resten går som det skal! 

renter og gebyrer

alle inntekter
til din bedrift

Som kunde hos Kredin får du alle betalinger rett til egen konto. Du får hele kravet, pluss eventuelle purre- og inkassogebyrer som påløper. I tillegg får du forsinkelsesrentene. Jo flere krav som følges opp i Kredin, jo større netto-inntekt får du. 

minst mulig risiko

Når du purrer i Kredin, har du Norges raskeste inkassometode i bakhånd dersom det er fare på ferde. Ved behov kan du ta kravet ditt til rettslig inkasso hos namsmann/lensmann hele 10 uker tidligere enn inkassobyrået har mulighet til. Da gir du ditt krav prioritet, og treffer gjerne skyldner på et tidspunkt det fortsatt finnes noe penger å betale krav med. 

politiet

Dine priser som cordel kunde:

Det er kvantumsrabatter på opptil 60% ved påfyll av pakker med utsendinger, inkassosaker og kredittsjekk. 

Ps! Vi har egne kjedeavtaler med rabatterte priser for Rørkjøp, Norgeseliten og Elektrounion sine medlemsbedrifter!

Priser:

 • Fysisk påminnelse i posten til kunden
 • Svært effektiv, men mild fordringsoppfølging
 • Ingen renter eller gebyrer påført kravet
 • 7 dagers forfall, deretter klart for neste trinn
 • Valgfritt å sende
 • Purring eller varsel om inkasso sendes pr. post
 • Gebyr for purring og renter tilfaller deg
 • Løser de aller fleste sakene før inkasso
 • Valgfritt å sende
 • Maks to purringer før inkasso
 • 420,- for å starte inkasso, 60,- pr utsendelse
 • Gebyrinntekt på mellom kr. 105,- og 1773,-
 • Forsinkelsesrentene tilfaller deg
 • Norges raskeste saksgang
 • Inkasso i samme system som purringer
 • Gratis inkassofaglig support
 • Ingen kostnad for å trekke/avslutte saker
Vi er veldig fornøyde med Kredin sine løsninger - både viljen til tilpasning, fleksibilitet omkring våre ønsker som enkeltkunde, og den generelle brukervennlige plattformen som vi nå har for oppfølging av utestående kundefordringer
marianne b claussen north consultants
Marianne Claussen
North Finance Management
Slippe å bruke unødvendig penger på en jobb som kan gjøres like godt selv via Kredin. Enkelt og brukervennlig. Superfornøyd!
hanne herness min min 1 1 e1606217773196
Hanne Herness
Rørkjøp AS
Vi har tidligere tatt i bruk andre inkassoløsninger, og til og med outsourcet denne funksjonen i vår bedrift. Dette trenger vi ikke gjøre lenger. Nå som vi har byttet over til Kredin, sparer vi både tid
kredin idèklekkeriet referanse
Aldrin Joco
Idèklekkeriet AS

kom i gang i dag

Vi gleder oss til du også ser resultatene av å bruke Kredin! Vil du prøve oss?

Kredin as

Grensevegen 811, 2240 Magnor

Kontakt

Tlf. 62 02 23 20 (support)
Mob. 401 67 552 (daglig leder)