Kredin

Diggipodden podcast om Kredin

Hvordan automatiserer man inkassoløpet? Finnes det andre måter å drive inn penger på enn å overlate jobben til inkassobyråer? Diggipodden får i denne podcasten besøk av Kredin og utforsker egeninkasso.

Fra Diggipodden.no:

I denne episoden har vi fått besøk av Martin Larsen. Han er daglig leder i Kredin AS, og har 14 års erfaring med egeninkasso.

For veldig mange bedrifter er det å drive inn penger både tidkrevende og ubehagelig, og derfor benytter mange seg av eksterne inkassoselskaper som tar seg av denne jobben. Det man man ofte ikke tenker på, er at man dermed mister muligheten til å forhandle eller gjøre avtaler som gagner ens bedrift og som samtidig tar vare på kundene.

Kredin har laget en løsning for egeninkasso som snakker direkte med de fleste regnskapssystemer. I denne episoden snakker vi om hva egen inkasso er, hvilke fordeler det gir å drive inn penger selv, og hvor man får hjelp til å gjøre det. Vi tar for oss hvorfor egeninkasso foreløpig er så lite utbredt, og hva det er lurt å tenke på når man ønsker å begynne. 

Diggipodden.no er en podcastprosjekt i regi av Optus Digitalbyrå, som holder til i Lillestrøm og tilbyr komplette online markedsføringstjenester.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply