Kredin

Konkursbegjæring

Konkursbegjæring

Hvis du kommer så langt som å sende en konkursbegjæring til Tingretten, så vil ikke de foreta seg noe før du har betalt inn 50 rettsgebyr (ca. 62 tusen) som et depositum for å vise at du er i økonomisk stand til å gjennomføre en konkurs dersom du ønsker det. Det er ikke dermed sagt at du har brukt eller tapt disse pengene. Avgjørelsen om du skal gjennomføre dette og betale en advokat som skal inn å rydde opp i et konkursbo, eller om du trekker saken fordi du løste saken og fikk betalt eller du eventuelt ikke anså det som hensiktsmessig å gjennomføre konkursen, er det du som eier av faktura som til syvende og sist har mulighet til å ta frem til og med rettsmøtet i Tingretten. 

Dersom du trekker saken (uansett årsak) vil du få tilbake de 50 rettsgebyrene (minus gebyr for tilbakekalling av konkursbegjæring, ca kr 3500,-)

“Inkassoselskaper er egentlig et fordyrende og forsinkende mellomledd. Egeninkasso er billigere og tar kortere tid enn inkassobyrå og er en vinn-vinn situasjon for både deg og skyldner.”

-Fra boken Småbedriftseieren, utgitt av Dine Penger

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Se hvordan Steinar fra View Ledger regnskap fikk orden i fakturaene med automatisk purring og inkasso fra Kredin

>>Registrer deg for umiddelbar tilgang


  • Norges raskeste inkassometode
  • Redusert risiko for tap
  • Svært høy løsningsgrad
  • 100% kontroll på utestående

Se hvordan Steinar fra View Ledger regnskap fikk orden i fakturaene med automatisk purring og inkasso fra Kredin