Kredin
Del med venner!
Kredin poweroffice

Poweroffice Go og Kredin er fullt integrert

Det utvikles for fullt i Kredin, og nå er også API-integrasjon med Poweroffice Go lansert. På samme måte som med 24seven og Tripletex, kan du nå starte purringer og inkassosaker med et par tastetrykk. 

Når du løser sakene dine, vil opptjente rente- og gebyrinntekter eksporteres automatisk tilbake til regnskapssystemet. En flott løsning for purringer og inkasso. 


Den nye integrasjonen med Poweroffice Go gjør purringer og inkassosaker gjennom Kredin lekende lett, og tar egenarbeidet ut av egeninkasso.

More...

enkelt api-oppsett

For å sette opp for import til Kredin må du opprette en forbindelse med din konto i Poweroffice. Dette er svært enkelt, og må kun gjøres første gangen. 

 • 1
  Velg Poweroffice som regnskapssystem på import-siden i Kredin. 
 • 2
  Definer perioden du ønsker å hente ut åpne poster fra. Spesifiser eventuelt ett spesifikt kundenummer du ønsker å hente ut åpne poster fra. Lar du dette feltet stå åpent henter du ut alt utestående fra alle kunder fra perioden. Trykk "Importer"-knappen.
 • 3
  Gå til Utvidelser-siden i din Poweroffice-konto, trykk "Legg til utvidelse" og velg Kredin Kredin Kredittportal. Kopier API-nøkkelen som opprettes. 
 • 4
  Gratulerer! Du har nå en aktiv integrasjon, og åpne poster fra den definerte perioden vil nå dukke opp på import-siden i Kredin, slik at du enkelt kan starte purringer og/eller inkassosaker på de utestående kravene du ønsker. 

Legg til utvidelse i Poweroffice og velg Kredin

Kopier API-nøkkelen som opprettes. Denne skal til Kredin.

Lim inn din API-nøkkel i Kredin. Data vil nå hentes for definert periode.

rente- og gebyrinntekter?

Siden du nå får inn rente- og gebyrinntekter fra purringer og inkassosaker må dette bilagsføres i regnskapssystemet. Heldigvis er det slutt på tiden hvor du eller regnskapsfører måtte bilagsføre hvert purregebyr, hver krone i rente og hvert inkassogebyr fra egeninkasso for hånd.

Med den nye integrasjonen går dette nå automatisk fra Kredin og tilbake til Poweroffice sin import-side, hvor du kan bokføre regnskapsbilag på renter- og gebyer du har fått inn på purringer og inkassosaker i Kredin med et tastetrykk, slik at kundereskontroen blir stående i null når kravet er betalt.


Dette setter du opp via Kredin i Innstillinger -> Saker, hvor du huker av for å eksportere regnskapsbilag.

I innstillingene kan du velge å eksportere dine inntekter fra innkrevingen i Kredin tilbake til Poweroffice

Med eksporten er satt opp, vil kundereskontroen bli oppdatert automatisk med rente- og gebyrinntekter fra Kredin (bokført på 8050 konto i Poweroffice). Purringer og inkassosaker i Kredin har aldri vært enklere! 

Du får ikke bare raskere og oftere betalt når du bruker Kredin til purringer og inkasso...

Du tjener også penger på sakene!

Tiden hvor bedriftseiere, regnskapsførere og økonomiansvarlige ventet i månedsvis på at inkassobyrået gjorde "ingenting" er over!

"Med lanseringen av Kredin er vi ett stort skritt nærmere målet om å frigjøre næringslivet fra unødvendige, trege og kostbare tredjeparter."
 - Martin Larsen, daglig leder i Kredin AS.


About the Author Martin Larsen

Daglig leder i Kredin AS

follow me on:

Leave a Comment: