Kredin

Purringer og inkasso på autopilot

Med full autopilot kan du gjøre førstegangsoppsettet av din Kredin-konto og lene deg tilbake!

Dersom du bruker et av våre støttede regnskapsystemer har du nå mulighet å helautomatisere purre og inkassoprosessen med Norges raskeste inkassometode

1. Skru på full-auto

Gå til Auto-pilot innstillingene dine i Kredin, og endre Auto-pilot fra Semi-auto til Full-Auto. Velg ønskede kriterier for når saker skal startes og lagre endringene. 

fullauto2

2. Definer din ønskede purre- og inkassosaksgang

Velg ønsket purre- og inkassosaksgang, så du får en god flyt mellom faktura og eventuelle påminnelser fra regnskapssystem, og saksgang i Kredin. 

autopilot

3. Sett opp din integrasjon

Gå til siden for oppsett av integrasjon (Saker -> Importere saker), velg ditt regnskapssystem, fyll inn nødvendig info og hvor langt tilbake du ønsker å hente åpne poster og lagre dette for å starte integrasjonsoppsettet. Dersom du bruker Uni Micro, eller et av de serverbaserte regnskapssystemene ber vi deg ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å sette opp integrasjon. 

integrasjonsoppsett

4. Sjekk når sakene dine vil bli startet

Når du får varsel i Kredin om at integrasjonen er ferdig satt opp (tar 1-5 minutter avhengig av datamengde) vil du kunne gå til Reskontro-siden i Kredin for å se hvilke åpne poster du har i regnskapet, og når Kredin vil starte disse på auto-pilot for deg. Du behøver ikke å foreta deg noe mer, og systemet vil automatisk starte og kjøre purre og inkassoløp i sakene inntil kravet er betalt, kreditert eller klart for rettslig inkasso. 

full auto reskontro

Spørsmål om Kredin på auto-pilot integrert med ditt regnskapssystem?

Opprett en konto i dag og prøv selv​

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply