Final Logo kredin

Krev inn pengene direkte

Som Tripletex-bruker er det enkelt å 
komme i gang med egeninkasso.

Liten kredin inkasso logo
tripletex logo

Slik fungerer Kredin med Tripletex:

1470399662 Marketing

1. Sett opp integrasjon

Når du har fått deg en konto, er det første vi hjelper deg med å sette opp integrasjonen med regnskapssystemet og banken din, slik at du kan få mest mulig utbytte av systemets gode funksjoner.

1470399594 Web Design

2. Definer din sakgsang

Når integrasjonen er etablert, er det på tide å bestemme seg for hvilket løp du ønsker å kjøre mot trege betalere. Vi gir råd og kaster ball med deg så du finner en god balanse mellom rask og kundevennlig innfordring.

1470399667 Newsletter

3. Start saker med et klikk

Vi er gjerne med deg de første gangene du åpner reskontro-oversikten din og velger hvilke kunder du ønsker å starte purringer og/eller inkassosaker mot. Kredin er enkelt, så dette lærer du fort!

1470399715 E Commerce

4. Få betalt

Et par dager etter at brevene har gått ut fra Kredin, kan du regne med at betalingene begynner å tikke inn på konto. Kredin registrerer også disse, og avslutter de løste sakene for deg automatisk.

1470399614 Social Media

5. Få inntektene

Noe av det fineste med Kredin er at du får alle rente- og gebyrinntekter fra purringene og inkassosakene selv, og at disse kan bokføres automatisk i regnskapet. De fleste Kredin-brukere tjener gode penger på å være kunde!

heart

6. Nyt livet!

Etter kort tid vil du være trygg på systemet, og systemet vil stort sett gå av seg selv. Og du kan fokusere på å selge enda flere iPadder, mobil-abonnement, Office-pakker og serviceavtaler. Får du ikke betalt, har du en av Norges beste purre- og inkassoløsninger et tastetrykk unna.

"Jeg har brukt Kredin kombinert med 24Seven/Multicase i 8 mnd nå, og det er en svært enkel og effektiv måte å få betalt. Med 24Seven og bank-integrasjon, tar det meg et par sekunder å starte nye purringer. Betalingene avslutter løste saker, og renter/gebyrer jeg har tjent bokføres automatisk. De sakene som ikke er gjort opp til forfall, fortsettes nå på auto-pilot i Kredin. Anbefales!"

- Daniel Levy, IT-KOM AS

Skjermbilde 2023 04 27 151601

Som Kredin kunde automatiserer du Norges raskeste inkassoprosess. Billigere for kunden, og bedre for deg! Reduser tap på utestående

Purringer og inkasso på auto-pilot

I dagens næringsliv handler alt om automatisering. Jo mer automatikk, jo mindre tid må du bruke. I Kredin gjør du jobben med oppsett èn gang sammen med din kontaktperson, og så er det klart for å sette systemet på auto-pilot! 

dine priser som Tripletex bruker

Kredin tilbyr gratis komplett to-veis integrasjon med Tripletex . Du betaler en lav etableringskostnad for Kredin, og deretter kr 129,-/mnd for tilgang. Utover dette gjelder prisene under ved enkeltbestillinger.
*Det gis opptil 60% kvantumsrabatt ved større pakkekjøp.

80,-*

Kreditsjekk

60,-*

Per utsending

420,-*

per inkassosak

Vi er veldig fornøyde med Kredin sine løsninger - både viljen til tilpasning, fleksibilitet omkring våre ønsker som enkeltkunde, og den generelle brukervennlige plattformen som vi nå har for oppfølging av utestående kundefordringer
marianne b claussen north consultants
Marianne Claussen
North Finance Management
Slippe å bruke unødvendig penger på en jobb som kan gjøres like godt selv via Kredin. Enkelt og brukervennlig. Superfornøyd!
hanne herness min min 1 1 e1606217773196
Hanne Herness
Rørkjøp AS
Vi har tidligere tatt i bruk andre inkassoløsninger, og til og med outsourcet denne funksjonen i vår bedrift. Dette trenger vi ikke gjøre lenger. Nå som vi har byttet over til Kredin, sparer vi både tid
kredin idèklekkeriet referanse
Aldrin Joco
Idèklekkeriet AS

Vi ser frem til å bli kjent med deg

og gleder oss til å vise deg Kredin!