Kredin

Send purringer med fakturakopi fra regnskapsintegrasjon

For kunder som benytter Tripletex, Poweroffice, 24SevenOffice og Visma eAccounting kan vi nå tilby utsending av fakturakopi som vedlegg til purringer og inkassosaker i Kredin. Kunder av Uni Economy vil også snart få den samme muligheten. Dette kan være en fin måte å redusere kundehenvendelser om fakturakopier i forbindelse med utsending av purringer eller inkassokrav. 

Den nye funksjonen for import og vedlegg av fakturakopi finner du i Kredin portalen under dine integrajsonsinnstillinger i Innstillinger -> Saker på portal.kredin.no 

Denne nye funksjonen kan kombineres med e-post kopi av purringer og saksdokumenter til kunder, og du kan selv velge om du vil vedlegge fakturakopi sammen med purring/inkassodokument i e-posten med kopi av utsendte dokumenter som sendes fra Kredin (gratis – ingen kostnad), eller om du vil vedlegge fakturakopi i brevposten som sendes fra Kredin (koster kr 2,- eks.mva. pr vedlegg)

fakturakopi

Ta kontakt med oss på live-chat, telefon 62 02 23 20 eller e-post support@kredin.no dersom du har spørsmål om denne eller andre funksjoner!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply