Kredin

Om oss

Vårt mål er å bidra til, og hjelpe våre kunder å nå sine målsetninger om likviditet, effektivitet og lønnsomhet.

Vi startet opp selskapet i 2013 som en gründer-bedrift med eksklusivt fokus på egeninkasso med tjenesten EgeninkassoSpesialisten (www.es1.no), og har siden den gang bygd opp en portefølje av solide samarbeidspartnere som Økonomiforbundet, Rørkjøp, Solskjermingsforbundet, Personløfterforeningen (PLF) og kredittopplysningsselskapet Experian, samt en lojal og fornøyd krets av bedriftskunder. (Du kan lese noen av våre referanser her)

Gjennom samtaler med kunder, samarbeidspartnere, mulige investorer og potensielle kunder innså vi at fremtidens næringsliv har tre nøkkel-krav til sine innfordringssystemer: Integrasjoner- og automatisering og lønnsomhet.

Derfor bygde vi Kredins Kredittportal, som er en fullverdig purre- og inkassoløsning, som bygger på direkte-inkasso-metoden politikerne har kalt “egeninkasso”, som i realiteten er å benytte rettslig inkasso så raskt som mulig, fremfor å la et inkassobyrå trekke ut tiden for å tjene salærer og provisjoner.

Sommeren 2018 fikk vi gleden av å gjennomføre en emisjon med en av våre beste kunder, som etter flere års kundeforhold ønsket å komme inn på eiersiden. Dette ga selskapet kapital til å satse fremover, og vi er i dag 5 fulltidsansatte og har kontorer på Magnor og i Førde. 

Vår oppgave er å bygge og drifte et system som utfører oppgaven med å håndtere all innfordring etter fakturaforfall på en mest mulig automatisert og effektiv måte.

Dette er team Kredin

Deg?

VI VOKSER OG ER PÅ JAKT ETTER FLERE GODE KOLLEGAER

Ann Mari Øiongen

Kontorleder - ann.mari (a) kredin.no

Hans Kristian Ulvestad

Styreleder

Martin Larsen

Daglig leder - martin (a) kredin.no

Ole Nic. Løbø

senior Key Account manager

Ida Vårli

Selger / Key account manager - ida (at) kredin.no

besøk oss

Kredin AS, Grensevegen 811, Magnor, Norway

telefon

62022320

epost

support@kredin.no