Om oss

Kredin AS sitt mål er å bidra til, og hjelpe våre kunder å nå sine målsetninger om likviditet, effektivitet og lønnsomhet.

Vi startet opp selskapet som en eksklusiv egeninkasso-leverandør med tjenesten EgeninkassoSpesialisten (www.es1.no) i slutten av 2013, og har siden den gang bygd opp en portefølje av solide samarbeidspartnere som Økonomiforbundet, Rørkjøp, Solskjermingsforbundet, Personløfterforeningen (PLF) og kredittopplysningsselskapet Experian, samt en liten men stabil og lojal krets fornøyde kunder. (Du kan lese noen av våre referanser her)

Gjennom samtaler med kunder, samarbeidspartnere, mulige investorer og potensielle kunder innså vi at fremtidens næringsliv har to nøkkel-krav til sine innfordringssystemer: Integrasjoner- og automatisering og lønnsomhet. 

Derfor bygde vi Kredins Kredittportal, som er en fullverdig purre- og inkassoløsning, som bygger på direkte-inkasso-metoden politikerne har kalt "egeninkasso", som i realiteten er å benytte rettslig inkasso så raskt som mulig, fremfor å la et inkassobyrå trekke ut tiden for å tjene salærer og provisjoner.

Vår oppgave er å bygge og drifte et system som utfører oppgaven med å håndtere all innfordring etter fakturaforfall på en mest mulig automatisert og effektiv måte.

Vi er i dag 2 ansatte, og ser frem til å utvide staben ytterligere når volumet øker.

More...

Kontakt oss gjerne på tlf. 62022320, epost: support@kredin.no eller si hei til oss på live-chat i åpningstiden (09-16)