Kredin

Referanser

Kredin er eit fantastisk verktøy for alle bedrifter som har sett seg lei av lovnader frå inkassoselskap som lokkar med kostandseffektiv inndriving av pengar. Kredin har løysinga med eit godt innovativt og brukarvennleg system. I tillegg er sjansen for å inndrive pengane på eit tidleg tidspunkt mykje større ein å bruke tradisjonelle inkassoselskaper. Kredin yter meget god service og kan anbefalast på det sterkaste til alle som ønsker god kontroll på sine fordringar.

Ole
Ole Nicolai Løbø
Daglig leder hos Gas Tech AS

Kredin er enkel og oversiktlig å ta i bruk, og gjør inkasso oppfølging praktisk talt automatisert. Vi har tidligere tatt i bruk andre inkassoløsninger, og til og med outsourcet denne funksjonen i vår bedrift. Dette trenger vi ikke gjøre lenger. Nå som vi har byttet over til Kredin, sparer vi både tid og penger.

Aldrin
Aldrin Joco
økonomiansvarlig hos Idèklekkeriet AS

Vi er veldig fornøyde med Kredin sine løsninger – både viljen til tilpasning, fleksibilitet omkring våre ønsker som enkeltkunde, og den generelle brukervennlige plattformen som vi nå har for oppfølging av utestående kundefordringer. Da vi skulle finne en leverandør for egeninkasso var det Kredin som viste størst romslighet til utforming av tjenestene vi etterspurte – og vi kan trygt anbefale dem.

Customer
Marianne B. Claussen
Finance Consultant i North Finance Management AS

Slippe å bruke unødvendig penger på en jobb som kan gjøres like godt selv via Kredin. Enkelt og brukervennlig. Superfornøyd!

Hanne Herness
Økonomiansvarlig Rørkjøp AS

Kjempefornøyd!

Customer
Nina Opgard Løknes
Kontorfullmektig hos Jan Opgård AS

Vi hadde en kunde som ikke hadde betalt fordringen som var fra 2015. Det tok 14 dager fra vi sende det første inkassodokumentet i Kredin til vi hadde pengene på konto. Jeg må også få tilføye at denne kunden hadde vi kjørt vårt vanlige inkassoselskap på hele tiden. Vi er kjempe fornøyd med Kredin, og vil benytte dem i fremtiden også.

No Photo
Kurt Johnny Jenssen
Økonomi leder hos Senja Reiseliv AS

Kjempefornøyd !!

Nå har vi brukt Kredin i noen år og ser at påminnelser / inkassovarsel sendt fra Kredin sin portalen gir gode resultater når det gjelder i hvert fall vår bedrift og motparten ser seriøst på disse varsel og pengene kommer inn. Samt hvis det er noen spørsmål så er det bare å ringe hyggelig kundeservice der de hjelper deg med hva det måtte være når det gjelder inkasso. Kan anbefale Kredin på det sterkeste for alle som sliter med å få inn penger😊👍🏻

Sasa Vukic
Eier / Daglig leder i Flis & Våtrom AS

Fornøyd!

Vi er veldig fornøyde med Kredin og deres løsning for inkasso, og det er veldig enkelt å sende purring.

Sverre Folgerø
Økonomiansvarlig hos Sunn IT AS (Mobit)
Flere referanser finner du på egeninkassospesialisten.no, og på vår facebook-side

Hva syntes du som er Kredin-kunde om vår løsning, og oss som leverandør?

Close Menu