Kredin

Referanser

Kredin er eit fantastisk verktøy for alle bedrifter som har sett seg lei av lovnader frå inkassoselskap som lokkar med kostandseffektiv inndriving av pengar. Kredin har løysinga med eit godt innovativt og brukarvennleg system. I tillegg er sjansen for å inndrive pengane på eit tidleg tidspunkt mykje større ein å bruke tradisjonelle inkassoselskaper. Kredin yter meget god service og kan anbefalast på det sterkaste til alle som ønsker god kontroll på sine fordringar.

Ole
Ole Nicolai Løbø
Daglig leder hos Gas Tech AS

Fornøyd!

Vi er veldig fornøyde med Kredin og deres løsning for inkasso, og det er veldig enkelt å sende purring.

Sverre Folgerø
Sverre Folgerø
Økonomiansvarlig hos Sunn IT AS (Mobit)

Kjempefornøyd !!

Nå har vi brukt Kredin i noen år og ser at påminnelser / inkassovarsel sendt fra Kredin sin portalen gir gode resultater når det gjelder i hvert fall vår bedrift og motparten ser seriøst på disse varsel og pengene kommer inn. Samt hvis det er noen spørsmål så er det bare å ringe hyggelig kundeservice der de hjelper deg med hva det måtte være når det gjelder inkasso. Kan anbefale Kredin på det sterkeste for alle som sliter med å få inn penger😊👍🏻

unnamed
Sasa Vukic
Eier / Daglig leder i Flis & Våtrom AS

Anbefaler alle som vurderer ulike inkassoselskaper å ta et møte med Martin Larsen i Kredin. Etter det møtet var det ingen tvil om hvilken løsning vi skulle gå for. Løsningen er kjempebra, men det jeg liker mest med Kredin er at de tenker inkasso på en mer rettferdig måte. Opplevelsen etter å ha brukt løsningen en stund er at vi får pengene minst like raskt som tidligere (ved bruk av større/mer kjente inkassoselskaper), og at kundene får mindre gebyrer. Føles som vinn-vinn. Kundeservice er i tillegg super – så da kan jeg ikke annet enn å anbefale Kredin på det sterkeste.

joakim
Joakim Stene Preston
Gründer, Slipper.no

Eg ser no resultat av å ha teke ibruk Kredin framfor tidligere løysing. Ser eg no har kjapt og enkelt god oversikt over status på uteståande til kunder, og ikkje minst får behandla saker fortløpande, som igjen ha gjeve betre likviditet. VELDIG fornøyd!, og anbefaler det varmt til bekjente.

kai henning
Kai Henning Jensen
Dagleg leiar, Gravdal Skog og Hageservice AS

Vi er veldig fornøyde med Kredin sine løsninger – både viljen til tilpasning, fleksibilitet omkring våre ønsker som enkeltkunde, og den generelle brukervennlige plattformen som vi nå har for oppfølging av utestående kundefordringer. Da vi skulle finne en leverandør for egeninkasso var det Kredin som viste størst romslighet til utforming av tjenestene vi etterspurte – og vi kan trygt anbefale dem.

tvo no photo
Marianne B. Claussen
Finance Consultant i North Finance Management AS

Kredin har vært en gamechanger

Kredin har vært en gamechanger for oss på oppfølging av utestående fakturaer.

Tidligere har vi hatt 3 medarbeidere som hver for seg har jobbet 4 timer ukentlig med oppfølging, som nå er helt fjernet som en arbeidsoppgave.
Dette sparer oss for mer enn 40 timer månedlig og resultatene er bedre enn hva de var da vi gjorde jobben selv.

Supporten er også helt enestående, og der hvor vi ikke har klart å sette opp ting selv har Kredin løst det sammen med oss på rekordtid.

Å velge Kredin har vært den smarteste beslutningen vi har tatt med tanke på cashflow siden oppstarten av Svenn.

Chris cropped min
Christopher Krohn
VP of Customers, Svenn AS, www.svenn.com

Kjempefornøyd!

Customer
Nina Opgard Løknes
Kontorfullmektig hos Jan Opgård AS
Kredin fungerer bra og det har aldri vært så ryddig i kundereskontro som nå.
Ole Terje Strøm Mobit Åsen
Ole Terje Strøm
Daglig leder hos Mobit Åsen
Jeg har brukt Kredin kombinert med 24Seven/Multicase i over 2 år nå, og det er en svært enkel og effektiv måte å få betalt. Med 24Seven integrasjon, tar det meg et par sekunder å starte nye purringer. Betalingene avslutter løste saker, og renter/gebyrer jeg har tjent bokføres automatisk. De sakene som ikke er gjort opp til forfall, fortsettes nå på auto-pilot i Kredin. Anbefales!
Daniel Levy
Daniel Levy
Daglig leder hos Mobit Førde (IT-KOM AS)

Kjære leder eller økonomiansvarlig.

NSN er et webbyrå som leverer websider, nettbutikker, domener, epost og hjelper bedrifter med digital markedsføring. Les gjerne mer om oss på www.nsn.no

Hvordan skape lønnsomhet og fornøyde kunder?

Som leder har du ansvar for alt, også opplevelsen til de kunden som ikke betaler, i tide. Alle bedrifter har rutiner og retningslinjer for purring og inkasso. Hvis du bruker andre løsninger i markedet så har Inkassoselskapene mye mer av kontrollen. Inkassoselskapene tar ofte mye av det som kommer inn og bedriften sitter igjen med en misfornøyd kunde som i mange tilfeller sier opp kundeforholdet. Konsekvensene er at de som skal betale fakturaen må betale mye til inkassoselskapene i gebyrer.

Det som er fantastisk med Kredin sin løsning er at bedriften som utstedt fakturaen har kontrollen på purring- og inkasso prosessen og har en bedre og smidigere prosess enn om man benytter et tradisjonelt inkassoselskap.

For å si det enkelt: Alle bedrifter i Norge burde si opp sine avtalen med sin inkassopartner og inngå en avtale med Kredin. Det er garantert den beste løsningen for de som skal betale fakturaen i fra bedriften. Vi var veldig skeptisk i starten, men etter to års bruk, så digger vi konseptet.
Tusen takk Kredin 

Bjarne Davidsen
Bjarne Davidsen
Daglig leder, NSN AS

Slippe å bruke unødvendig penger på en jobb som kan gjøres like godt selv via Kredin. Enkelt og brukervennlig. Superfornøyd!

hanne herness min min 1 1 e1606217773196
Hanne Herness
Økonomiansvarlig Rørkjøp AS

Vi fikk skreddersydd en Kredin-integrasjon mot vårt saksbehandlingsystem, som gjør at vi nå kan kjøre en svært proff, effektiv og automatisert innfordringsprosess mot våre kunder, uten å utsette dem for unødvendig høye salærer fra et inkassobyrå. Samarbeidet med Kredin har gått over all forventning, og ikke minst knirkefritt. Profesjonelle til fingerspissene. Ser frem mot et videre samarbeid.

tide 1
Per Erik Johnsen
Inkassoansvarlig, Tide Forsikring AS

Vi hadde en kunde som ikke hadde betalt fordringen som var fra 2015. Det tok 14 dager fra vi sende det første inkassodokumentet i Kredin til vi hadde pengene på konto. Jeg må også få tilføye at denne kunden hadde vi kjørt vårt vanlige inkassoselskap på hele tiden. Vi er kjempe fornøyd med Kredin, og vil benytte dem i fremtiden også.

No Photo
Kurt Johnny Jenssen
Økonomi leder hos Senja Reiseliv AS

Kredin er enkel og oversiktlig å ta i bruk, og gjør inkasso oppfølging praktisk talt automatisert. Vi har tidligere tatt i bruk andre inkassoløsninger, og til og med outsourcet denne funksjonen i vår bedrift. Dette trenger vi ikke gjøre lenger. Nå som vi har byttet over til Kredin, sparer vi både tid og penger.

Aldrin
Aldrin Joco
økonomiansvarlig hos Idèklekkeriet AS

Som en stor bedrift med større fakturaer, ble vi tidlig klar over at inkassobyrå ikke er noen god innkrevingsmetode, hverken for oss eller våre kunder.Jeg hadde derfor allerede brukt en manuell egeninkassoløsning i noen år, før jeg oppdaget Kredin sitt system. Overgangen til Kredin var enorm! Etter et års bruk, og nesten 15 MNOK innfordret, kan jeg si at Kredin leverer et meget godt system.Selve løsningen er rasjonelt oppbygd, integrasjonen med Tripletex fungerer kjempebra, og jeg har full kontroll på utestående til enhver tid. I tillegg får jeg alltid hjelp med en gang om jeg lurer på noe. Anbefaler alle som er lei av manuelle prosesser eller treg inkassobyrå-behandling å prøve ut Kredin!

image 31

Allerede kunde? Fortell oss hva du synes om Kredin som løsning, og oss som leverandør?

spinner solid

Se hvordan Steinar fra View Ledger regnskap fikk orden i fakturaene med automatisk purring og inkasso fra Kredin

>>Registrer deg for umiddelbar tilgang


  • Norges raskeste inkassometode
  • Redusert risiko for tap
  • Svært høy løsningsgrad
  • 100% kontroll på utestående

Se hvordan Steinar fra View Ledger regnskap fikk orden i fakturaene med automatisk purring og inkasso fra Kredin